Om du inte hade möjlighet att besöka elbilsmässan eCarExpo i Göteborg den 2 till 4 december så kan du se de seminarier som M Sverige medverkade i här.

Om bristande laddinfrastruktur

I ett samtal med moderatorn Pernilla Warberg diskuterar Caroline Drabe, vd Riksförbundet M Sverige, hur brister i laddinfrastrukturen blir ett hinder när allt fler vill köra på el.

Enhetlig betallösning för publik laddning

Det ska vara enkelt att ladda elbilen vid publika laddare och branschen nådde tidigare i år en överenskommelse hur det ska gå till. Hur bra fungerar det och hur ser framtida lösningar ut? Pernilla Warberg leder ett samtal mellan Fredrik Nordin, vd Mer Sverige, Caroline Drabe, vd M Sverige och David Fauné, medgrundare och vd Northe.

 

Livet med elbil – en Q&A om allt mellan himmel och jord

Är det verkligen billigare med en elbil än en fossilbil? Vilka däck ska man ha? Går det att dra husvagn med en elbil? Påverkar takbox räckvidden? Fredrik Sandberg, chefredaktör på Tidningen Elbilen, Gordon Strömfelt, Sveriges meste elbilist och Carl-Erik Stjernvall, teknisk expert och hållbarhetsansvarig M Sverige, svarar på publikens frågor i en diskussion ledd av Joakim Dyredand.

 

Fler seminariepunkter

Under elbilsmässan eCarExpo hölls många fler intressanta seminarier om allt från solenergi till autonoma fordon och hur den nya regeringens politik kommer påverka utvecklingen för elbilar.

Du kan se alla seminarier här hos eCarExpo.

eCarExpo i Stockholm den 3 till 5 februari 2023

För alla i Stockholmsområdet eller med möjlighet att ta sig dit, kommer ett nytt tillfälle att gå på elbilsmässan då eCarExpo landar i Friends Arena första helgen i februari. Även där har medlemmar i M Sverige 55 % rabatt på ordinarie entréavgift.