Oavsett vart du är på väg, följer vi med. Och vi kommer alltid vara bilisternas samlade röst där den behövs. Bli medlem i M Sverige och var med på resan mot ett tryggt, tillgängligt och framtidssäkrat liv med bilen – för alla.

Som medlem i M Sverige får du personlig rådgivning i frågor om teknik, juridik och bilresor. Du har också tillgång till ett stort utbud av erbjudanden och rabatter som gör bilkörningen enklare och säkrare.

Vår nyhet M Connect ingår nu i ditt medlemskap i M Sverige

M Connect är appen som mäter och belönar smart körstil. Du får tips och råd som gör dig till en skickligare förare. Efter varje genomförd bilresa, får du en Safety score (körpoäng). Ditt genomsnittsbetyg tar dig till brons-, silver- och guldnivå. På varje nivå får du olika erbjudanden från oss och våra samarbetspartners och nya erbjudanden tillkommer hela tiden.

Är du inte medlem har vi just nu en kampanj i samband med lanseringen av M Connect. Du får ett års medlemskap för 365 kronor (ordinarie 540 kr). Du kan också få 1 månads gratis provmedlemskap för att testa appen och alla våra andra förmåner. 

Vad väntar du på? Nu kör vi!

Bli medlem här

 

Vill du ha tillgång till appen M Connect, gör så här: 

1. Bli medlem

2. Ladda ner M Connect (följ instruktionerna i appen för att registrera dig)

Det här får du som medlem:

  • M Connect – appen som mäter och belönar smart körstil.
  • Fri personlig rådgivning om allt som rör bilen när det gäller teknik, juridik och bilresor.
  • Förmånliga priser på försäkringar för bilen, hemmet eller sommarstugan.
  • Tidningen Motor med resereportage, tester och granskande journalistik.
  • Medlemsrabatter på allt från drivmedel, besiktning och däck till semesterboende. Kampanjpriser varje vecka i vår välsorterade webbutik.

Och framför allt, du stöttar vårt arbete för trafiksäkerhet, hållbarhet och tillgänglighet.