Som medlem hos M Sverige har du 10 procents rabatt hos Gouda när du tecknar en reseförsäkring. M Försäkring hjälper till att ta fram rätt försäkring för dig, gammal som ung.

Genom Gouda erbjuder vi reseförsäkring för alla, ung som gammal. Ring oss direkt på 077 440 60 61 eller fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig. Goudas Reseförsäkring är flexibel och kan anpassas efter dina behov. Försäkringen finns som tre alternativ och med två olika tillval.  

 

Välj mellan tre alternativ på reseförsäkring

Reseförsäkring

Det här alternativet väljer du när du behöver en reseförsäkring från första dagen på din resa. Det kan vara att din hemförsäkring inte har ett tillräckligt bra skydd för eller du saknar omfattning för någon aktivitet du planerar att företa. Goudas larmcentral hjälper dig under hela försäkringsperioden vid händelse av en olycka eller vid akut sjukdom.

Komplement till hemförsäkring

Det här alternativet kompletterar det reseskydd du redan har i din hemförsäkring. Det är hemförsäkringen som har det primära ansvaret under resans första 45 dagar. Därför är det viktigt att du kontrollerar att den är tillräcklig för just ditt ändamål.

Med Goudas komplement får du en olycksfallsförsäkring samt ett självriskskydd under resans första 45 dagar, vilket innebär att försäkringen kan ersätta den självrisk du har i din hemförsäkring om något händer under resan.

Goudas komplement kan med fördel även väljas för resor längre än 45 dagar då försäkringen övergår till fullt skydd, det vill säga med Gouda som primär försäkringsgivare, från dag 46 och då täcker läkekostnader eller självriskskydd upp till 2 000 kronor per skadehändelse. 

När du väljer komplement till hemförsäkring för en resa som är kortare än 45 dagar rekommenderar vi att du även väljer tillvalet Semestergaranti för en bättre omfattning.

Reseförsäkring från dag 46 eller från dag 61

Har du ett tillräckligt bra reseskydd i din hemförsäkring kan du välja att köpa Goudas reseförsäkring från dag 46. Från dag 46 får du alltså ett fullt grundskydd med Gouda som primär försäkringsgivare och kan kontakta Goudas larmcentral i händelse av skada.

 

Gör tillval till din reseförsäkring

Egendomsskydd

Egendomsskydd väljer du om du vill försäkra de saker du har med dig på resan. Egendomsskyddet gäller om du till exempel blir bestulen eller råkar ut för inbrott.

Semestergaranti
Endast tillval vid resor som är kortare än 45 dagar

Semestergarantin ger dig bland annat ersättning för förlorade resdagar om du till exempel blir sjuk eller skadad, ersättning för förseningar för dig eller ditt bagage samt aktivitetskostnader. Ersättning kan även lämnas för att komma ikapp din resa om något plötsligt eller oförutsett händer som gör att du missar utresan eller hemresan.

Nyhet: Gouda har utvidgat omfattningen i sina försäkringar och ersätter nu extrautgifter om du blir satt i karantän under resan och inte kan resa hem som planerat, oavsett om du är sjuk eller inte. Gäller med tillvalet Semestergaranti. Semestergarantin är tillämplig på resor som är upp till 45 dagar långa.

Goudas Reseförsäkring ger dig full trygghet under din resa. Blir du sjuk eller skadad, får du hjälp av Goudas egen larmcentral. De har öppet dygnet runt och kan vägleda dig i medicinska frågor, hänvisa till närmaste vårdgivare och ställa ut betalningsgarantier. Allt för att du ska känna dig trygg under resan!

Kom ihåg att ta du måste teckna Goudas Reseförsäkring via M Försäkring för att få 10 procent rabatt!

Läs mer om reseförsäkringarna på Goudas webbplats.

Villkor

 

Hör av dig så kontaktar vi dig:

Ja, kontakta mig om Goudas reseförsäkring

Läs mer om vår integritetspolicy när du sänder in uppgifter till oss

 

Ring oss! 

Kontakta oss på M Försäkrings kundservice så hjälper vi dig direkt:

Telefon: 077-440 60 61
Mejladress: m-forsakring@msverige.se