I över 100 år har vi diskuterat, förhandlat och stångat oss fram till en hel del. Högertrafik, nedmontering av bensinkarteller och lagen mot rattsurf, till exempel. Det finns dock ett projekt som påbörjades 1922 och som ännu inte är klart: målet att ingen ska dödas eller skadas allvarligt i trafiken. Än är vi inte framme, men vi ska dit.


Bli medlem i M Sverige och var med på resan mot ett tryggt, tillgängligt och hållbart liv på vägen – för alla. Du hjälper oss då i vårt arbete och får även tidningen Motor, personlig rådgivning, medlemsrabatter på allt från drivmedel till boende och möjlighet till förmånliga försäkringar (avgift 650 kr/år).

Bli medlem här


Som medlem kan du också teckna vår populära vägassistans M Väghjälp för 365 kr/år.

Bli medlem med M Väghjälp


M Väghjälp låter dig koppla av på resan. Läs mer om vad som ingår.

Dessutom kan du låta hela familjen ta del av alla medlemsförmåner genom att dela på ett medlemskap i M Sverige. Du kan koppla upp till fem medlemmar i hushållet på ditt medlemskap – ett huvudmedlemskap + fyra familjemedlemmar.

Som medlem får du även:

Och framför allt, du stöttar vårt arbete för trafiksäkerhet, hållbarhet och tillgänglighet. Läs om några av de frågor vi driver.