Bilen fyller många funktioner och gör vardagen lättare för många människor. För de allra flesta av oss är det något som bara ska fungera, ett redskap för arbete och fritid. Men då måste vägarna och bilarna vara säkra, och man måste känna sig trygg som konsument. 


Riksförbundet M Sverige är en partipolitiskt oberoende och medlemsfinansierad konsumentorganisation som för bilisternas talan. Vi arbetar för ökad trafiksäkerhet, stärkt konsumenträtt, hållbara resekostnader och en omställning till en fossiloberoende fordonsflotta som är möjlig för alla.

Bli medlem i M Sverige och var med på resan mot ett tryggt, tillgängligt och hållbart liv på vägen – för alla. Du stöder oss då i vårt arbete och får även tidningen Motor, personlig rådgivning, medlemsrabatter på allt från drivmedel till boende och möjlighet till förmånliga försäkringar (avgift 650 kr/år).

Bli medlem här


Som medlem kan du också teckna vår populära vägassistans M Väghjälp för 365 kr/år.

Bli medlem med M Väghjälp


M Väghjälp låter dig koppla av på resan. Läs mer om vad som ingår.

Dessutom kan du låta hela familjen ta del av alla medlemsförmåner genom att dela på ett medlemskap i M Sverige. Du kan koppla upp till fem medlemmar på ditt medlemskap – ett huvudmedlemskap + fyra familjemedlemmar.

Som medlem får du även:

Och framför allt, du stöttar vårt arbete för trafiksäkerhet, hållbarhet och tillgänglighet. Läs om några av de frågor vi driver.