Nu får du hela 40 öre rabatt per liter drivmedel när du tankar med Preem MasterCard. Detta är ett exklusivt erbjudande för dig som medlem. Rabatten gäller på Preems alla stationer oavsett drivmedel. Du får även 10 % i rabatt på bemannade stationer avseende biltvätt, biltillbehör och smörjolja.

Kvinna som tankar en bil hos Preem.

  • 40 öre rabatt per liter drivmedel när du tankar med Preem MasterCard.
  • Bonus på allt du handlar utanför Preem.
  • Hög sparränta.
  • Dela upp betalning 4 eller 10 månader räntefritt.
  • Kompletterande reseförsäkring.
  • Tanka-fel försäkring.
  • Samlad faktura varje månad som du kan ha som e-faktura (vi erbjuder tyvärr inte autogiro).
  • Vid betalning av den totala skulden varje månad med e-faktura utgår ingen ränta eller avgifter.

Nyhet

Rabatten är från och med den 1 september 2019 45 öre på både bensin och diesel oavsett om det är en bemannad eller automatstation. Från den 1 september gäller även 20 % rabatt på bemannade stationer avseende biltvätt, spolarvätska, gasol och motorolja.

Allt på ett kort som fungerar på 35 miljoner försäljningsställen runt om i världen.

Ansök direkt om Preem MasterCard

Har du ett befintligt Preem Mastercard kort och vill ansluta ditt kort till M Sveriges Preemavtal?

Anslut ditt kort till M Sveriges Preemavtal

Villkor

*Preem Mastercard är en löpande kontokredit. Vid betalning av den totala skulden varje månad utgår ingen ränta men en avi avgift på 25 kr . Om du väljer att delbetala köp tillkommer f n 16,85% i rörlig ränta och 25 kr i aviseringsavgift, vilket ger en effektiv ränta på 19,37 %, en månadskostnad på 916 kr och ett totalt återbetalningsbelopp på 10.990 kr fördelat på 12 avbetalningar vid en skuld på 10 000 kr i 12 månader (2016-02-24). 1,45 % i sparränta på belopp upp till 15 000 kr. Kontot omfattas av den statliga insättningsgarantin enligt beslut av Riksgälden. Varje kund har rätt till ersättning för sin sammanlagda kontobehållning i banken med ett belopp som motsvarar högst 950 000 kronor. Utöver detta belopp kan kunden få ersättning för vissa särskilt angivna händelser med högst fem miljoner kronor. Riksgälden ska göra ersättningen tillgänglig för kunden inom sju arbetsdagar från den dag banken försattes i konkurs eller Finansinspektionen beslutade att garantin ska träda in. Ytterligare information finns på Riksgäldens webbplats.
Preem AB förmedlar krediten i samarbete med Ikano Bank AB (publ) (kreditgivare).

Observera förändrade villkor från och med den 1 september 2019.

På Preems stationer får du drivmedelsrabatt och specialerbjudanden istället för bonus. Dina eventuella köp hos konkurrerade drivmedelsbolag ger ingen bonus. Preem Mastercard är en löpande kontokredit med en månadsavgift på 29 kronor. Vid betalning av den totala skulden varje månad med e-faktura utgår ingen ränta eller aviseringsavgift (aviseringsavgift utgår med 25 kronor för pappersfaktura). Du kan välja att delbetala dina köp. Då tillkommer en månadsränta på 1,44 % (rörlig årsränta på f.n. 17,25 %, 2019-04-09) och 25 kronor i aviseringsavgift per månad, även för e-faktura, vilket ger en effektiv årsränta på 29,08 %. En skuld på 10 000 kronor, delbetalad under 12 månader, ger en månadskostnad på 954 kronor och ett totalt återbetalningsbelopp på 11 451 kronor. Kredigivare är Ikano Bank AB (publ).