I M Sveriges App får du som medlem:

  • Digitalt medlemskort
  • Praktisk reseinformation när du är utomlands
  • Reseplanerare Cityflow för Stockholm
  • Praktiska larmnummer samlat - om olyckan är framme
  • Rabatter, tjänster och möjlighet att handla produkter billigt

För dig som inte är medlem fungerar appen, men med begränsad tillgång till information. Naturligtvis kan du bli medlem genom appen!

M App finns på iOS och Andoid

Appen fungerar på telefoner med iOS (iPhone) och Android. För Android krävs minst version 4 och iOS version 9. Ladda ner M App via App Store (iOS) eller Google Play (Android). Sök på ”Motormännen”, och leta upp ”M App” i sökresultatet.

Reseinformation utomlands utan roamingavgifter

I Reseplaneraren finns allt du behöver veta innan och under bilsemestern i Europa: vägavgifter, biltåg, parkeringsregler, camping, däckdjup, specifika trafikregler med mera. Även om appen fungerar utan mobildata rekommenderar vi att du då och då har tillgång till internet för att alltid ha den senast uppdaterade informationen och tillgång till länkar från appen.

Effektivaste vägen med Reseplaneraren

I Reseplaneraren anger du start och slut-destination och klickar på ”klar” så görs din sökning efter den mest effektiva vägen mellan två destinationer. Reseplaneraren hittar du i appen i menyn i övre vänstra hörnet eller från startsidan. Vill du göra en ny sökning i Reseplaneraren klickar du på ”penn-ikonen” i högra hörnet för att göra en ny sökning.

Medlemmar i M Sverige använder tjänsten gratis. Om du inte är medlem kan du köpa tjänsten separat för 19 kronor i månaden. Reseplaneraren CityFlow är en tjänst från Mindconnect. Texten i appen är ibland på engelska, men svenska tecken fungerar utan problem. Läs i detalj hur reseplaneraren fungerar på Cityflows webbplats.

Ditt digitala medlemskort i mobiltelefonen

Ingen risk att glömma ditt medlemskort när det finns i din mobiltelefon! Ladda ner ditt digitala medlemskort genom att ladda ner vår app, klicka sedan på ”Logga in” under menyn i övre vänstra hörnet i appen. Logga in med samma e-postadress och lösenord som du loggar in med på msverige.se.

Medlemskortet ”snurrar” för att andra inte ska kunna fuska

En ikon på medlemskortet rör sig för att andra ska veta att du visar upp M Sveriges digitala medlemskort och inte en förfalskad kopia. En säkerhet för att andra inte ska kunna fuska sig till rabatter.

Jag har glömt vilken e-postadress jag registrerat hos er

Gå till sidan Förnya ditt lösenord och fyll i formuläret så skickar vi nya uppgifter.

Jag har inte registrerat min e-postadress

Fyll i detta formulär så skickar vi inloggningsuppgifter när vi verifierat uppgifterna.

Varför hamnar jag på M Sveriges webbplats ibland?

Informationen i appen är kort och överskådlig. Men i appen finns också länkar till längre texter på vår webbplats och till andra källor på Internet. Du kommer tillbaka till appen från webbplatsen genom att klicka på tillbaka-pilen.

Handla till medlemspris i webbshopen

Du når webbshoppen via appen, men måste logga in på nytt när du vill handla.