Besök världens äldsta, största och fortfarande fungerande långvågssändare från 1920-talet som finns i Halland. Medlemmar i M Sveriges får 20 % rabatt på entrébiljett.

Grimeton Radiostation med sin trådlösa teknik är ett bevis på mänskligt ingenjörskap och innovation. Sedan 2004 så är stationen upptagen på UNESCO:s världsarvslista. Men oavsett om du är intresserad av historia, teknik eller bara är ute efter ett äventyr är du garanterad en unik upplevelse!

I Grimeton finns spännande aktiviteter för alla åldrar. Gå med på en guidad tur eller utforska de olika utställningarna för att lära dig mer om början på den trådlösa kommunikationseran.

För de äldre besökarna finns möjligheten att klättra hela vägen upp i ett av världsarvets 6 antenntorn 127 meter ovan mark och för de yngre besökarna finns hinderbanan Kontrollen som bygger på mastarbetarnas historia. Efteråt kan du avnjuta en fika i Kjells Café eller spana in souvenirerna i Radioaffären.

För att ta del av Världsarvet Grimetons öppettider samt vad som ingår i entrébiljetten, besök Grimetons Radiostations webbplats på www.grimeton.org

Erbjudandet gäller:

  • 20 % rabatt på entrébiljett vid köp på plats.
  • Gäller 1 juni–30 september 2024.

  • Erbjudandet kan enbart nyttjas de dagar som världsarvet ordinarie öppethålls för besökare.

  • Erbjudandet gäller ej världsarvets självincheckning.

Så här får du medlemsrabatt:

M Sveriges medlemmar uppvisar medlemskort för Grimetons personal innan köp av entrébiljett på plats i världsarvets besökscentrum. Rabatten gäller medlem samt familjemedlemmar.

M Sverige medlemsrabatt på Grimeton Radiostation