M Sverige har tillsammans med företaget Benify AB tagit fram Merbjudanden. Det är en förmånsportal fylld med extra förmåner för dig som är ordinarie medlem i M Sverige.

Till Merbjudanden

 

Logga in på Merbjudanden med ditt Mobila BankID och du hittar över 400 erbjudanden på produkter och tjänster från utvalda och kända varumärken, allt från mode och heminredning till resor och elektronik. Och kom tillbaka, för det kommer nya erbjudanden hela tiden. När du loggar in med Mobilt BankID så identifierar du dig mot Benify AB.

Om du inte har Mobilt BankID eller inte vill använda det kan du även logga in med den mejladress som du har registrerat hos oss. Se nedan hur du får ett lösenord för att logga in. 

Merbjudanden ingår ej om du har ett digitalt medlemskap. 

 

Vanliga frågor och svar om Merbjudanden

Gör så här:

  • Logga in på din arbetsgivares portal www.benify.se/login.
  • Klicka på länken i nederkant: "Anställd på flera bolag?"
  • Fyll i rutan "Företagsnamn".
  • Klicka dig sedan vidare via Mobilt BankID/BankID eller användarnamn och lösenord.

Nu har du tillgång till dubbla användarkonton och kan logga in på Merbjudanden.

Om du inte vill använda Mobilt BankID för att logga in kan du även använda den mejladress som du har registrerat hos M Sverige. Fyll i din mejladress i fältet och klicka på Glömt lösenord och därefter på knappen Skicka nytt lösenord så får du en länk skickad till din mejladress och följ instruktionerna.

Om du är osäker på vilken mejladress du har registrerat hos oss, logga in på msverige.se så ser du den på Mina Sidor. Om du saknar mejladress kan du kontakta medlemsservice på 020-21 11 11.

Har du problem med inloggningen eller andra frågor angående portalen, kontakta Benify support 08-21 02 00 eller support@benify.se.