M Sverige agerar lokalt, genom att lyfta upp lokala trafikfrågor till exempel via lokala politiker eller genom insändare i lokalmedia. Vi kan även skapa lokal opinion genom att uppvakta polisen eller Trafikverket om t ex trafikfarliga vägavsnitt.

Vi fungerar som antenner och fångar upp frågor lokalt som vi sedan kan driva vidare centralt. Du vet väl att du kan vara med och påverka trafiksäkerheten där du bor. Hör av dig och tipsa oss om trafikfaror i din närhet.

 

Medlemskväll 25 april med trafikpolisen


I Hallands län har det inte funnits någon klubb eller avdelning på flera år. Från och med våren 2024 startar en ny avdelning och vi har nu glädjen att bjuda in till ett första medlemsmöte den 25 april.

Vi kommer att träffas i Halmstad och få en presentation från Riksförbundet M Sverige och en information från Trafikpolisen i Hallands län som berättar om sitt arbete och svarar på frågor. Vi får också en presentation av de som nu är med och startar Riksförbundet M Sverige Halland.

Plats: Profil Hotels Halmstad Plaza, Anna Lindhs Plats 1

Tid: torsdag 25 april klockan 18.30

Vi bjuder på kaffe/te och smörgås. Anmälan senast den 19 april via mejl till:
sofia.paulsson@msverige.se eller telefon: 072-070 72 17
Välkommen!

Hör gärna av dig till mig om du vill vara med i vårt viktiga arbete och driva lokala och regionala trafiksäkerhetsfrågor och delta i Riksförbundet M Sveriges stora rikskampanjer med fokus på trafiksäkerhet.

Välkommen till M Sverige i Halland!


Kontakt:

Sofia Paulsson
072-0707217
sofia.paulsson@msverige.seIntegritetspolicy

För att kunna erbjuda produkter och tjänster och i övrigt bedriva vår verksamhet behöver vi, M Sverige Avdelning Halland, behandla dina personuppgifter och detta gör vi i enlighet med gällande lagstiftning samt med största möjliga hänsyn till din personliga integritet. Läs policyn här