10 % rabatt på Meds hela sortiment av receptfria läkemedel och tusentals övriga hälsorelaterade produkter.

Extra bra erbjudande!

Fram till den 31 januari 2023 får du 15 % rabatt på hela sortiment av receptfria läkemedel och hälsorelaterade produkter.

Meds är det mobila apoteket med tillstånd från Läkemedelsverket. Här beställer du både receptbelagda och receptfria varor, med snabb leverans hem till dörren eller kontoret. Bor du i Stockholm tar det bara 1–2 timmar 09.00–22.00. I stora delar av landet kan du få det samma kväll eller dagen efter beroende på ort.

I Meds breda sortiment finns allt du behöver inom hälsa och för att fylla ditt badrumsskåp. Meds erfarna farmaceuter finns tillgängliga för rådgivning fram till kl. 21.00 på vardagskvällar. Meds kundtjänst är öppen 08.00–22.00 alla dagar i veckan via säker chat, telefon eller e-post. Det enda du behöver göra är att klicka hem dina favoriter när det passar dig.

På bilden ovan visas Elexir kollagen och MEDS kalcium & magnesium. Det är kosttillskott. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Miniderm är ett receptfritt läkemedel. Läs bipacksedel noga innan användning.

Läs mer om Meds på www.meds.se

Ordinarie erbjudandet gäller:

  • 10 % rabatt på Meds hela sortiment av receptfria läkemedel och tusentals övriga hälsorelaterade produkter.
  • Rabatten kan ej kombineras med andra erbjudanden och gäller ej modersmjölksersättning eller receptbelagda varor.

Så här får du medlemsrabatt och rabattkod:

Rabattkod och bokningslänk hittar du här


M Sverige medlemsrabatt Meds