Som medlem i M Sverige får du alltid 0,50 procentenheter i ränterabatt på Medlemslån hos Lån & Spar Bank.

Lån & Spar Bank är banken för dig som är medlem i M Sverige. Funderar du på att köpa bil, MC eller påbörja ett renoveringsprojekt? Då kan du nyttja din medlemsförmån och ansöka om ett Privatlån med bra medlemsränta. Hos Lån & Spar Bank kan du även samla dina smålån och krediter till ett och samma lån.

Du får alltid 0,50 procentenheter i ränterabatt på ditt Medlemslån hos Lån & Spar Bank. Du kan även använda Låneindikatorn för att enkelt räkna på ditt låneutrymme.

Inget krav på säkerhet och du har möjlighet att göra kostnadsfria extraamorteringar. Vid digital avi betalar du inte heller någon aviavgift.

Räntan är individuell och bestäms efter kreditprövning: 4,95 % till 10,95 %
Effektiv ränta per 2024-03-21 7,40 % för annuitetslån, 50 000 kr, 8 år.

Ansök om MedlemslånVanliga frågor & svar

  • Vara medlem i M Sverige
  • Fyllt 18 år
  • Vara folkbokförd i Sverige
  • Tillsvidareanställd eller pensionär
  • Minst 250 000 kr i årsinkomst och betalar skatt Sverige
  • För lånebelopp över 500 000 kr krävs två sökande
  • Inneha Mobilt BankID eller BankID på fil

Hos Lån & Spar Bank kan du låna mellan 50 000 och 600 000 kronor. Ansöker du själv kan du låna upp till 500 000 kronor. Är ni två sökande är det maximala lånebeloppet 600 000 kronor. Vill du först räkna på hur mycket du skulle kunna låna? Med låneindikatorn får du snabbt och enkelt en indikation på hur mycket du kan låna. När du använder låneindikatorn görs ingen kreditupplysning.

När du skickat in en låneansökan görs en kreditupplysning på dig och eventuell medsökande. Utifrån inhämtad upplysning och den information som angetts i ansökan beräknas och bestäms sedan en individuell ränta. Erbjuden ränta är därmed ett resultat av individuella förutsättningar.

Det är den totala kreditkostnaden som anges som den årliga räntan på ett lånebelopp. I den effektiva räntan inkluderas samtliga kostnader. I kostnaderna kan exempelvis uppläggningsavgift och aviavgift ingå.

Den effektiva räntan kan ses som ett kilopris på lån och ger dig en tydlig bild av vad lånet faktiskt kommer att kosta.

Fler frågor och svar

Mer om Lån & Spar Bank

Lån & Spar Bank är banken för dig som är medlem i M Sverige. Med personlig service och enkla digitala lösningar erbjuds du bra banktjänster med extra förmånliga medlemsvillkor. Lån & Spar Bank strävar alltid efter att hjälpa dig till en bättre privatekonomi.

Hör gärna av dig så får du veta mer!

Ring, skicka ett mejl eller besök Lån & Spars webbplats.

040-205 600

Öppet vardagar 8.00–17.00

info@lsb.se

Lån och Spar logotype