Du får 50 öre rabatt per liter bensin, diesel eller etanol när du tankar med Preem MasterCard. Rabatten gäller på Preems alla stationer. Du får även 20 % i rabatt på bemannade stationer avseende automattvätt för bil, spolarvätska, gasol och motorolja.


50 öre i rabatt på drivmedel på alla stationer

  • 0,5 % bonus på alla köp du gör utanför Preem.
  • Tanka-fel-försäkring och kompletterande reseförsäkring.
  • 20 % rabatt på bemannade stationer avseende automattvätt för bil, spolarvätska, gasol och motorolja.
  • 1,6 % sparränta upp till 15 000 kronor.
  • Rabatten gäller bensin, diesel och etanol.
  • Samlad faktura varje månad som du kan ha som e-faktura (erbjudandet omfattar ej autogiro).
  • Dela upp betalning på 4 eller 10 månader räntefritt.
  • Medlemskap i Preem förmånsprogram med events, förmånlig webbshop m.m.
  • Allt på ett kort som fungerar på 35 miljoner försäljningsställen runt om i världen.
  • Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden från Preem.

En månadsavgift på 29 kronor tillkommer.

Ansök direkt om Preem MasterCardHar du ett befintligt Preem Mastercard kort och vill ansluta ditt kort till M Sveriges Preemavtal?

Anslut ditt kort till M Sveriges PreemavtalPreem Mastercard

Preem Mastercard Medlem* är en löpande kontokredit med en månadsavgift på 29 kr. På Preems stationer får du drivmedelsrabatt och specialerbjudanden istället för bonus. Dina eventuella köp hos konkurrerande drivmedelsbolag ger ingen bonus. Vid betalning av den totala skulden varje månad med e-faktura utgår ingen ränta eller aviseringsavgift (aviseringsavgift utgår med 25 kr för pappersfaktura).

Du kan välja att delbetala dina köp. Då tillkommer en månadsränta på 1,68% (rörlig årsränta på f n 20,15%, 2023-05-16) och 25 kronor i aviseringsavgift per månad, även för e-faktura, vilket ger en effektiv årsränta på 32,07%. En skuld på 10 000 kronor, delbetalad under 12 månader, ger en månadskostnad på 966 kronor och ett totalt återbetalningsbelopp på 11 589 kronor. För kontantuttag i automat belastas kontot med en avgift på 2 % av beloppet, dock lägst med 35 kr per uttag. Kreditgivare är Ikano Bank AB (publ).

*Avser medlemskap i Riksförbundet M Sverige.

Uppdaterad EU-lagstiftning om gränsöverskridande betalningar (förordning 2019/518) träder i kraft 19 april 2021. Lagstiftningen ger dig som kund rätt att få meddelande med information om valutakonvertering vid korttransaktioner. Meddelandet är till för att du som kund enkelt ska kunna se vad det procentuella valutaväxlingspåslaget är i förhållande till Europeiska centralbankens växelkurs (gällande EES-valutor). Observera att ändringarna endast är relevanta för dig med kort som kan användas för köp eller uttag i annan EES valuta än svenska kronor.