Som medlem i Riksförbundet M Sverige har du tillgång till personlig rådgivning om allt som rör som rör bilresor samt tekniska och juridiska fordonsfrågor.

Visste du att du i Österrike måste betala en motorvägsavgift, och att det kan vara dryga böter att köra utan? Skulle du få böter så se till att betala dem, straffavgifterna kan annars bli mycket höga. Eller vet du vilka miljökrav din bil måste uppfylla för att få köras i Paris? Våra bilreserådgivare vet, och som medlem i M Sverige har du tillgång till kostnadsfri och personlig rådgivning. Välplanerade resor blir ofta lyckade, och en kontakt med vår bilreserådgivare är en bra början på äventyret. 

Som medlem i M Sverige kan du också få hjälp av våra tekniker inför eller efter ett bilköp, vid reklamationer eller garanti- och verkstadsärenden. Vår jurist hjälper dig i tvister med verkstäder, bilhandlare, försäkringsbolag, parkeringsbolag och med trafikförseelser.

Bli medlem i M Sverige och var med på resan mot ett tryggt, tillgängligt och hållbart liv på vägen – för alla. Du hjälper oss då i vårt arbete och får även tidningen Motor, personlig rådgivning, medlemsrabatter på allt från drivmedel till boende och möjlighet till förmånliga försäkringar (avgift 650 kr/år).

Bli medlem


Som medlem kan du också teckna medlemsförmånen M Väghjälp för 365 kr/år. M Väghjälp är en vägassistans som ger dig trygghet på bilresan. Läs mer om allt som ingår i M Väghjälp.

Bli medlem med M Väghjälp


Dessutom kan du låta hela familjen ta del av alla medlemsförmåner genom att dela på ett medlemskap i M Sverige. Du kan koppla upp till fem medlemmar på ditt medlemskap – ett huvudmedlemskap + fyra familjemedlemmar.

Som medlem får du även:

Och framför allt, du stöttar vårt arbete för trafiksäkerhet, hållbarhet och tillgänglighet. Läs om några av de frågor vi driver.