Du som är medlem i en MHRF-ansluten klubb får nu prova på ett medlemskap i M Sverige i 10 månader till kraftigt rabatterat pris.

Bli medlem i M Sverige och var med på resan mot ett tryggt, tillgängligt och hållbart liv på vägen – för alla.

Som MHRF-ansluten medlem får du också M Bilresa, en trygghetsförsäkring som ersätter kostnaden för förbetalda evenemang, resor och boende om bilen skulle gå sönder på vägen – även när det är veteran- eller entusiastbilen du reser med. M Bilresa är dessutom en självriskeliminering för resan, och gäller såväl när du hyr bil, båt eller mc som för hem- och villaförsäkringen om något händer hemma när du är borta.

Du har också tillgång till personlig reserådgivning för information om exempelvis miljözoner och vägavgifter när du ska ut och resa. Som medlem har du också en mängd rabatter på färjor och boende under resan. Ska du resa utanför EU och behöver ett internationellt körkort beställer du det till förmånligt medlemspris.

Erbjudande för dig i en MHRF-ansluten klubb: medlemskap i M Sverige i 10 månader för 350 kronor (ord. 650 kr/år).

Prova på M Sverige

Dessutom kan du låta hela familjen ta del av alla medlemsförmåner genom att dela på ett medlemskap i M Sverige. Du kan koppla upp till fem medlemmar på ditt medlemskap – ett huvudmedlemskap + fyra familjemedlemmar. Då omfattas alla av exempelvis M Bilresa, även när det reser på egen hand.

Som medlem får du bland annat:

Och framför allt, du stöttar vårt arbete för trafiksäkerhet, hållbarhet och tillgänglighet. Läs om några av de frågor vi driver.