Vi kräver sänkta skatter på bensin och diesel och slopad skatt på trafikförsäkringen, bland annat. Våra åtgärder kan minska kostnaden med mer än 5 000 kronor per år* för de allra flesta.


Att det säljs allt fler elbilar är jättebra men 19 av 20 bilister på våra vägar är beroende av bensin eller diesel. Läs mer om hur vi vill sänka priset på bensin och diesel!

Vi fyller 100 år och under jubileumsåret kan du bli medlem för bara 1 kr/dag (365 kr/år, ordinarie pris 540 kr/år).

Bli medlem


Du kan också välja ett medlemskap inklusive vägassistansen M Väghjälp för en bil till samma pris, 1 kr/dag i ett år (365 kr/år, ordinarie pris 905 kr/år).

Bli medlem med M Väghjälp


M Väghjälp är en vägassistans och ett unikt bilresepaket som ger dig trygghet på bilresan. Läs mer om allt som ingår i M Väghjälp.

Dessutom kan du låta hela familjen ta del av alla medlemsförmåner genom att dela på ett medlemskap i M Sverige. Du kan koppla upp till fem medlemmar på ditt medlemskap – ett huvudmedlemskap + fyra familjemedlemmar.

En bil med en förbrukning på 7 liter diesel per 100 kilometer, som körs 1 200 mil per år. Priset på diesel är 25 kronor.

Av detta är 5 kronor moms och energiskatten kan sänkas med 1,30 kronor. Skatten på trafikförsäkringen är 32 procent och är ofta runt 700 kronor per år och bil.

Som medlem får du även:

Och framför allt, du stöttar vårt arbete för trafiksäkerhet, hållbarhet och tillgänglighet. Läs om några av de frågor vi driver, eller våra valfrågor 2022.