Skoda har byggt en bil som gör det enkelt och roligt för familjen att gå över till elektrifierat. Tidningen Motor utser Skoda Enyaq till den mest kompletta elbilen för familjen i dag.

Skoda Enyaq är en dyr bil att köpa men den som laddar hemma får en milkostnad som motsvarar en bensinbil till ett pris av cirka 250 000 kronor

Vi befinner oss mitt i vår tids största omställning av hur vi transporterar oss – på väg mot en utsläppsfri framtid. Att välja en elbil som familjens nästa bil är ett stort steg för många. En stor investering som man vill känna sig trygg med.

Med en räckvidd på 511 km (Enyaq iV80) är långresor inga problem

Vi på Tidningen Motor kan därför rekommendera Skoda Enyaq som den mest kompletta elbilen för familjen i dagsläget. Det är en helt utsläppsfri batterielbil med lång räckvidd, generösa utrymmen, smarta och lättanvända funktioner samt högsta säkerhet.

Utrymmena är generösa både framtill och i baksätet. Tack vare den brant sluttande bakrutan är även bagageutrymmet lättlastat och rymmer barnvagnar eller hundbur.

Interiören kombinerar toppmodern teknik med en logisk och användarvänlig förarmiljö. Standardutrustningen är hög och Enyaq har både generöst med säkerhetsfunktioner och smarta lösningar för att förenkla vardagen.

Utsläppsfri körglädje för familjen. Skoda gör elbilsvalet till en rolig investering.

Men framför allt blir övergången till en utsläppsfri bil rolig eftersom Enyaq erbjuder en mycket uppskattad körupplevelse och god komfort. Skoda Enyaq är en dyr bil att köpa, men med låga drifts- och ägandekostnader samt tre års nybilsgaranti anser vi att Enyaq är en god investering. 

Enyaq har mycket säkerhetsutrustning, bland annat strålkastarspolare, vilket inte är en självklarhet i dag.

En investering för ett roligt, säkert och utsläppsfritt billiv för familjen.

Det är därför vi utser den till Årets smartaste bilköp 2021. 

Årets smartaste bilköp 2021 är Skoda Enyaq