Idag lanserar Motormännen Bilistbloggen.nu. På bloggen kommer Motormännen analysera och kommentera politiska beslut och diskutera hållbar, tillgänglig och säker bilism. Med bloggen kommer Motormännen snabbt kunna tydliggöra vad Sveriges bilister tycker i aktuella frågor.

– Gillar du bilen? Intresserad av trafikpolitik? Vill du veta vad Sveriges bilister tycker? Då är jag övertygad om att du kommer uppskatta Motormännens nya blogg, säger Jon Stenbeck, informationschef på Motormännen.

På bloggen kommer det även att finnas tips på hur man bäst tar hand om sin bil på olika sätt och vad man ska tänka på när man köper eller säljer en bil. Motormännens jurister och tekniker kommer på olika sätt bistå med sin specialistkunskap. Ett annat syfte med bloggen är att ge bilisterna lite inspiration på vackra vägar i Sverige och intressanta resmål att bila till. För att de som är intresserade inte ska missa något kan man prenumerera på inläggen och få dessa direkt i sin mail.

– På Bilistbloggen tar vi bilisternas parti. Vi - och många med oss - förstår att bilen är viktig för att kunna klara av sin vardag på ett vettigt sätt. Bilen behövs helt enkelt och det är det vi vill förmedla på bloggen, avslutar Jon Stenbeck.

Läs mer på www.bilistbloggen.nu

För mer information:

Mikael Högskoog, pressansvarig, mikael.hogskoog@motormannen.se
08-690 38 51, 070-343 55 99

Jon Stenbeck, informationschef, jon.stenbeck@motormannen.se
08-690 38 70, 070-716 09 30