Jon Stenbeck är ny informationschef på Motormännens Riksförbund. Han kommer närmast från en tjänst som tillförordnad kommunikationschef och kommunikationsstrateg på Saco.

– Vi är mycket glada att Jon Stenbeck nu blir en del av Motormännens ledning. Jon har gedigen erfarenhet av strategiskt kommunikationsarbete inom olika intresseorganisationer och dessutom ett stort bilintresse. Vi hälsar honom varmt välkommen till Motormännen, säger Maria Spetz, vd på Motormännen.

Jon Stenbeckhar under drygt sex år jobbat kommunikationsstrateg på Saco och i olika omgångar även varit tillförordnad kommunikationschef. Han har tidigare arbetat med strategisk kommunikation på flera fackliga organisationer. På Motormännen kommer Jon Stenbeck ansvara för samhällskontakter samt att stärka och utveckla Motormännens varumärke och kommunikation.

– Många är beroende av bilen för att kunna få sin vardag att fungera. Därför ska det bli spännande att arbeta med frågor som säkrare vägar och säkrare bilar, säger Jon Stenbeck. Motormännens arbete är viktigt och det ska bli roligt att bidra till att frågorna får den uppmärksamhet de förtjänar.

Motormännen är Sveriges största konsumentorganisation för bilister med 117 000 medlemmar.

För mer information:

Jon Stenbeck, informationschef, jon.stenbeck@motormannen.se
08- 690 38 70, 070-716 09 30

Mikael Höög, pressansvarig, mikael.hoog@motormannen.se
08-690 38 51, 070-343 55 99