Trött på höga elräkningar? Med M Sveriges rabatt på 5 % och det statliga investeringsstödet på upp till 30 % är det förmånligare än någonsin att börja producera sin egen el med solceller.

Bilden visar en villa med solceller monterade på taket.

Med solpaneler sänker du dina elkostnader samtidigt som du minskar din negativa miljöpåverkan. Du kan snabbt räkna hem din investering eftersom du ökar värdet på din fastighet samma dag som solcellsanläggningen sätts i drift.

Solkraft Sverige erbjuder totalentreprenad inom nyckelfärdiga solkraftsanläggningar. Vi hjälper dig genom varje steg – från rådgivning, projektering och pappersexercis till färdig montering, installation och driftsatt anläggning.

Vi ställer mycket höga krav på våra montörer/installatörer och arbetar bara med paneler och komponenter i det absoluta premiumskiktet. Därför kan vi också erbjuda dig marknadsledande garantier på såväl installation som anläggning. Givetvis tillhandahåller vi även snabb och personlig support till alla våra kunder runt om i landet.

Självklart erbjuder vi kostnadsfri konsultation och skräddarsyr din solcellslösning utifrån dina önskemål och din fastighets förutsättningar.

Så här utnyttjar du erbjudandet

Som medlem i M Sverige får du 5 % på ordinarie pris mot uppvisande av ditt medlemskort. Besök solkraftsverige.se och boka en kostnadsfri konsultation via kontaktformuläret. Skriv M Sverige i meddelandefältet så återkommer vi till dig inom kort.