Besiktiga bilen hos Besikta och få rabatt på deras tilläggspaket Komplett. Som medlem får du även en reflexväst på köpet när du kontrollbesiktar bilen och en första hjälpen-väska när du uppgraderar till Komplett. Besikta genomför den lagstadgade kontrollbesiktningen och registreringsbesiktningen, både för lätta och tunga fordon. Ambitionen är att sätta en ny, säkrare standard för bilprovning i Sverige. Just därför erbjuds utökade kontroller av säkerhetssystemen för ABS-bromsar och krockskydd till den ordinarie kontrollbesiktningen av personbilar utan extra kostnad. Dessutom erbjuds tilläggsbesiktningar med utökade kontroller av elektronik, däck och vätskor för ökad säkerhet, hållbarhet och totalkostnad över tid.

Leende blond kille i verkstadsmiljö som stödjer sig på ett kvastskaft.

Noggrann besiktning för din säkerhet

Besikta Säker Standard är bastjänsten som alla får när de besiktar bilen hos Besikta. För en ännu säkrare besiktning, går det att uppgradera till något av tilläggspaketen Plus eller Komplett, som innefattar fler kontroller för din säkerhets skull.

Besikta är ensamma på marknaden att till den ordinarie, lagstadgade kontrollbesiktningen erbjuda extra säkerhetskontroller såsom kontroll av ABS-bromsar, krockskydd samt att “bra att veta om bilen” ges som standard.

  • Som medlem i M Sverige får du en reflexväst vid kontrollbesiktning hos Besikta.
  • Du kan även uppgradera till stora tilläggspaketet Komplett för endast 150 kronor (ordinarie pris 250 kronor). Här ingår både reflexväst samt Besiktas första-hjälpen-väska.

Ange vår kampanjkod i bokningsformuläret så räknas rabatten av. Kampanjkod och bokningsformulär hittar du här.

Besikta är en av de större bilprovningsaktörerna i Sverige och driver över 160 besiktningsanläggningar runt om i Sverige.