Trött på höga elräkningar? Med M Sveriges rabatt på 5 % är det mycket förmånligt att börja producera sin egen el med en solcellsanläggning från Solkraft Sverige.

Solkraft Sverige erbjuder totalentreprenad inom nyckelfärdiga solkraftsanläggningar. De hjälper dig genom varje steg – från rådgivning, projektering och administration till montering, installation och driftsatt anläggning. Din investering börjar betala sig omgående eftersom du sänker dina elräkningar från dag ett samtidigt som du ökar värdet på din fastighet.

Solkraft Sverige ställer mycket höga krav på installationsarbetet och erbjuder endast paneler och komponenter i det absoluta premiumsegmentet. Givetvis tillhandahålls även snabb och personlig support till alla kunder runt om i landet. Med Bravida som majoritetsägare erbjuds långsiktig trygghet och stabilitet.

Solkraft Sverige erbjuder kostnadsfri konsultation och hembesök där man skräddarsyr din solcellslösning utifrån dina önskemål och fastighetens förutsättningar.

Från den 1 januari 2021 har du som kund möjlighet att nyttja ROT-avdraget för grön teknik som motsvarar ca 15 % på totalkostnaden för anläggningen.

Läs mer på Skatteverkets webbplats om skattereduktionen för grön teknik


Så här tar du del av erbjudandet

Som medlem i M Sverige får du 5 % på ordinarie pris mot uppvisande av ditt medlemskort. Besök solkraftsverige.se och boka en kostnadsfri konsultation via kontaktformuläret. Skriv M Sverige i meddelandefältet så återkommer de till dig inom kort.

Avkastningen på en solcellsanläggning beror på förutsättningarna, men ligger mellan 7–10 % årligen.

Återbetalningstiden varierar beroende på anläggningens storlek och fastighetens förutsättningar.

Räknat utifrån dagens elpris är den cirka 10–12 år för privatpersoner och cirka 7–9 år för företagare.

Ja, Solkraft Sverige gör ALLTID hembesök. Enligt dem den enda vägen till en korrekt offert som tar hänsyn till alla de aspekter som kan påverka kostnaden:

  • Vilka paneler passar?
  • Hur kan takytan bäst utnyttjas?
  • Finns det skorstenar eller ventiler om påverkar placeringen?
  • Hur stor byggställning behövs?
  • Är taket brant eller plant?
  • Är tomten lättillgänglig?
  • Tegel, papp eller plåt?
  • Placering av växelriktare?
  • Omfattande kabeldragning?

För att bara nämna några. 

För Solkraft Sverige som jobbar med solceller råder det ingen tvekan om att intresset för solenergilösningar ökar i snabb takt.

Samtidigt är det många som undrar om vi i Sverige verkligen har tillräckligt med soltimmar för att investeringen ska bli lönsam.

Frågar du Solkraft så är svaret ett rungande ja! Detta tack vare våra långa och ljusa sommardagar, våra effektiva solpaneler och möjligheten att sälja producerat elöverskott.

Faktum är att södra Sverige under ett år har ungefär samma solstrålning som norra Tyskland, det land i världen som har flest installerade solceller per invånare.

Medlemsrabatt på Solkraft Sverige