Trött på höga elräkningar? Med M Sveriges rabatt på 3 % och det statliga investeringsstödet på upp till 20 % är det förmånligare än någonsin att börja producera sin egen el med solceller.

Solkraft, logotyp

Med solpaneler sänker du dina elkostnader samtidigt som du minskar din negativa miljöpåverkan. Du kan snabbt räkna hem din investering eftersom du ökar värdet på din fastighet samma dag som solcellsanläggningen sätts i drift.

Solkraft Sverige erbjuder totalentreprenad inom nyckelfärdiga solkraftsanläggningar. Vi hjälper dig genom varje steg – från rådgivning, projektering och pappersexercis till färdig montering, installation och driftsatt anläggning.

Vi ställer mycket höga krav på våra montörer/installatörer och arbetar bara med paneler och komponenter i det absoluta premiumskiktet. Därför kan vi också erbjuda dig marknadsledande garantier på såväl installation som anläggning. Givetvis tillhandahåller vi även snabb och personlig support till alla våra kunder runt om i landet.

Självklart erbjuder vi kostnadsfri konsultation och skräddarsyr din solcellslösning utifrån dina önskemål och din fastighets förutsättningar.

Så här utnyttjar du erbjudandet

Som medlem i M Sverige får du 3 % på ordinarie pris mot uppvisande av ditt medlemskort. Besök solkraftsverige.se och boka en kostnadsfri konsultation via kontaktformuläret. Skriv M Sverige i meddelandefältet så återkommer vi till dig inom kort.

Avkastningen på en solcellsanläggning beror på förutsättningarna, men ligger mellan 7–10 % årligen

Återbetalningstiden varierar beroende på anläggningens storlek och fastighetens förutsättningar. Räknat utifrån dagens elpris är den cirka 10–12 år för privatpersoner och cirka 7–9 år för företagare.

Ja, vi gör ALLTID hembesök. Enligt oss är detta den enda vägen till en korrekt offert som tar hänsyn till alla de aspekter som kan påverka kostnaden: Vilka paneler passar kunden? Hur kan takytan bäst utnyttjas? Finns det skorstenar eller ventiler om påverkar placeringen? Hur stor byggställning behövs? Är taket brant eller plant? Är tomten lättillgänglig? Tegel, papp eller plåt? Placering av växelriktare? Omfattande kabeldragning? För att bara nämna några. Vi tycker ju dessutom att det är väldigt trevligt att träffa alla er!

För oss som jobbar med solceller råder det ingen tvekan om att intresset för solenergilösningar ökar i snabb takt. Samtidigt är det många som undrar om vi verkligen har tillräckligt med soltimmar i Sverige för att investeringen ska bli lönsam. Frågar du oss på Solkraft är svaret är ett rungande ja!