Trött på höga elräkningar? Med M Sveriges rabatt på 5 % är det mycket förmånlig att börja producera sin egen el med Solkrafts solceller.

Med solpaneler sänker du dina elkostnader samtidigt som du minskar din negativa miljöpåverkan. Du kan snabbt räkna hem din investering eftersom du ökar värdet på din fastighet samma dag som solcellsanläggningen sätts i drift.

Solkraft erbjuder totalentreprenad inom nyckelfärdiga solkraftsanläggningar. De hjälper dig genom varje steg – från rådgivning, projektering och pappersexercis till färdig montering, installation och driftsatt anläggning.

Solkraft ställer mycket höga krav på montörer/installatörer och arbetar bara med paneler och komponenter i det absoluta premiumskiktet. Därför kan de också erbjuda dig marknadsledande garantier på såväl installation som anläggning. Givetvis tillhandahåller de även snabb och personlig support till alla sina kunder runt om i landet.

Självklart erbjuder Solkraft kostnadsfri konsultation och skräddarsyr din solcellslösning utifrån dina önskemål och din fastighets förutsättningar.

Läs mer på Energimyndighetens webbplats om de aktuella förutsättningarna för investeringsstöd

Så här utnyttjar du erbjudandet

Som medlem i M Sverige får du 5 % på ordinarie pris mot uppvisande av ditt medlemskort. Besök solkraftsverige.se och boka en kostnadsfri konsultation via kontaktformuläret. Skriv M Sverige i meddelandefältet så återkommer de till dig inom kort.

Avkastningen på en solcellsanläggning beror på förutsättningarna, men ligger mellan 7–10 % årligen.

Återbetalningstiden varierar beroende på anläggningens storlek och fastighetens förutsättningar. Räknat utifrån dagens elpris är den cirka 10–12 år för privatpersoner och cirka 7–9 år för företagare.

Ja, Solkraft Sverige gör ALLTID hembesök. Enligt dem den enda vägen till en korrekt offert som tar hänsyn till alla de aspekter som kan påverka kostnaden:

Vilka paneler passar?

Hur kan takytan bäst utnyttjas?

Finns det skorstenar eller ventiler om påverkar placeringen?

Hur stor byggställning behövs?

Är taket brant eller plant?

Är tomten lättillgänglig?

Tegel, papp eller plåt?

Placering av växelriktare?

Omfattande kabeldragning?

För att bara nämna några. 

För Solkraft Sverige som jobbar med solceller råder det ingen tvekan om att intresset för solenergilösningar ökar i snabb takt.

Samtidigt är det många som undrar om vi verkligen har tillräckligt med soltimmar i Sverige för att investeringen ska bli lönsam. Frågar Solkraft är svaret är ett rungande ja!

Medlemsrabatt på Solkraft Sverige