Nu får du 50 öre rabatt per liter drivmedel när du tankar med Preem MasterCard. Rabatten gäller på Preems alla stationer. Du får även 20 % i rabatt på bemannade stationer avseende biltvätt, spolarvätska, gasol och motorolja.

  • 0,5% bonus på alla köp du gör utanför Preem.
  • Dela upp betalning 4 eller 10 månader räntefritt.
  • Kompletterande reseförsäkring.
  • Tanka-fel försäkring och kompletterande reseförsäkring.
  • Samlad faktura varje månad som du kan ha som e-faktura (vi erbjuder tyvärr inte autogiro).
  • Medlemskap i Preem förmånsprogram med events, förmånlig webbshop m.m.

För att kompensera kortavgiften på 29 kronor per månad har vi höjt rabatten till 50 öre per liter drivmedel samt höjt rabatten till 20% på biltillbehör.

 

I tidningen Motor nr 1 2022 finns en felaktig information om inlåningsränta. Korrekt information om Preems erbjudande till M Sveriges medlemmar finns på denna webbsida.

 

M Sveriges medlemmar som har M Sverige Preem Mastercard får 50 öre i rabatt på bemannat och automat från den 11 mars 2020.

Rabatten gäller på både bensin, diesel och etanol.
Erbjudandet omfattar även 20 % rabatt på bemannade stationer avseende biltvätt, spolarvätska, gasol och motorolja.

Allt på ett kort som fungerar på 35 miljoner försäljningsställen runt om i världen. 

Ansök direkt om Preem MasterCard

Har du ett befintligt Preem Mastercard kort och vill ansluta ditt kort till M Sveriges Preemavtal?

Anslut ditt kort till M Sveriges Preemavtal

Preem Mastercard

Preem Mastercard (medlem*) är en löpande kontokredit med en månadsavgift på 29 kr. På Preems stationer får du drivmedelsrabatt och specialerbjudanden istället för bonus. Dina eventuella köp hos konkurrerande drivmedelsbolag ger ingen bonus. Vid betalning av den totala skulden varje månad med e-faktura utgår ingen ränta eller aviseringsavgift (aviseringsavgift utgår med 25 kr för pappersfaktura). Du kan välja att delbetala dina köp. Då tillkommer en månadsränta på 1,51% (rörlig årsränta på f n 18,15%, 2022-08-23) och 25 kronor i aviseringsavgift per månad, även för e-faktura, vilket ger en effektiv årsränta på 29,99%. En skuld på 10 000 kronor, delbetalad under 12 månader, ger en månadskostnad på 958 kronor och ett totalt återbetalningsbelopp på 11 494 kronor. För kontantuttag i automat belastas kontot med en avgift på 2 % av beloppet, dock lägst med 35 kr per uttag. Kreditgivare är Ikano Bank AB (publ). *Avser medlemskap i Riksförbundet M Sverige.

Observera förändrade villkor från och med den 1 september 2019.

På Preems stationer får du drivmedelsrabatt och specialerbjudanden istället för bonus. Dina eventuella köp hos konkurrerade drivmedelsbolag ger ingen bonus. Preem Mastercard är en löpande kontokredit med en månadsavgift på 29 kronor. Vid betalning av den totala skulden varje månad med e-faktura utgår ingen ränta eller aviseringsavgift (aviseringsavgift utgår med 25 kronor för pappersfaktura). Du kan välja att delbetala dina köp. Då tillkommer en månadsränta på 1,44 % (rörlig årsränta på f.n. 17,25 %, 2019-04-09) och 25 kronor i aviseringsavgift per månad, även för e-faktura, vilket ger en effektiv årsränta på 29,08 %. En skuld på 10 000 kronor, delbetalad under 12 månader, ger en månadskostnad på 954 kronor och ett totalt återbetalningsbelopp på 11 451 kronor. Kreditgivare är Ikano Bank AB (publ).

Villkorsändring från och med den 19 april 2021 avseende EU lag om gränsöverskridande betalningar

Uppdaterad EU-lagstiftning om gränsöverskridande betalningar (förordning 2019/518) träder i kraft 19 april 2021. Lagstiftningen ger dig som kund rätt att få meddelande med information om valutakonvertering vid korttransaktioner. Meddelandet är till för att du som kund enkelt ska kunna se vad det procentuella valutaväxlingspåslaget är i förhållande till Europeiska centralbankens växelkurs (gällande EES-valutor). Observera att ändringarna endast är relevanta för dig med kort som kan användas för köp eller uttag i annan EES valuta än svenska kronor.