Välkommen till Sveriges militärhistoriska arv. Medlemmar får en gåva vid biljettköp på 18 militärhistoriska museer och besöksmål från Kalix i norr till Kristianstad i söder. På Armémuseum och Flygvapenmuseum med gratis inträde får medlemmar 25 % på ett helt inköp i museibutikerna.

I upplevelsemuseerna inom Sveriges militärhistoriska arv berättas historien om ubåtsjakter, topphemliga stridsflygplan och bepansrade fartyg. Möt fordon, flyg och flotta från beredskapsåren och kalla kriget – då Sverige rustade för det värsta.

För information om öppettider, biljettpriser och förutsättningar för besöken med anledning av corona-pandemin, besök www.smha.se och respektive webbplats. 

Vill du se ännu mer militärhistoria– besök även Arsenalen i Strängnäs Läs mer

Erbjudandet gäller

  • En gåva per medlemskort, speciellt framtagen för M Sveriges medlemmar, får du när du löser entrébiljett på 17 museer och besöksmål. Hos Armémuseum i Stockholm och Flygvapenmuseum i Linköping, båda med fri entré, får medlemmar istället 25 % rabatt på ett helt inköp i butiken museibutikerna.

  • Gäller perioden 1 juni–30 september, se respektive museums webbplats för öppettider.

 

Så får du gåva respektive rabatt i museibutik

M Sveriges medlemmar uppvisar medlemskort i pappersformat eller digitalt för museets personal innan köp av entrébiljett för att få gåvan. Vid Armémuseum och Flygvapenmuseum visas medlemskort vid köp i museibutik.

Sveriges militärhistoriska arv