Som medlem i M Sverige får du 10% av boendevärdet i tillgodobelopp som kan användas under vistelsen.

På Daftö Resort är varje dag ett äventyr. Här finns ett stort aktivitetsutbud både med och utan pirater, äventyrsgolf, padeltennis, vandringsleder, lekplatser, stränder, poolområde, restauranger med kvällsunderhållning och den egna nöjesparken Daftöland. 

Ta med barnen eller barnbarnen till ett familjeäventyr ni sent lär glömma. Eller åk iväg tillsammans med din partner för att uppleva god mat, fin bohuslänsk natur och bekvämt boende. Under sommaren och skollov är Daftö Resort ett mecka för barn men under det resterande året passar det bättre för dig som vill komma bort och få lugn och ro.

Läs mer och boka på www.dafto.se 

Erbjudandet gäller:

  • Erbjudandet ger dig 10% av boendevärdet i tillgodo att spendera under besöket. Dessa pengar kan användas för betalning av exempelvis utomhusaktiviteterna, i restaurangerna eller på nöjesparken Daftöland. 

  • Gäller i perioden 1 maj - 31 december 2022.

Så här tar du del av medlemserbjudandet:

Boka boendet online eller kontakta receptionen via info@dafto.se eller +46(0)526-26040. När du checkar in visar du upp ditt digitala medlemsskort och får då 10% av boendevärdet att spendera under besöket. 

 

Daftö Camping Resort
Daftö Camping Resort