Ta snabbaste vägen ut i Europa med färjan från Helsingborg och få rabatt med M Sverige och ForSea Ferries.

Forsea logotyp

Rabatt

  • Helsingborg–Helsingör
  • Helsingborg–Helsingör/Rödby–Puttgarden
  • Helsingborg–Helsingör/Gedser–Rostock

10 % vid biljettköp i Helsingborg
15 % vid köp på www.forsea.se

Så fungerar din rabatt hos ForSea Ferries

Rabatten gäller upp till 9 personer i personbil med eller utan släp eller husbil, samt mc. Rabatten ges även på endags- och weekendbiljetter.

För att få rabatt Rödby–Puttgarden eller Gedser–Rostock måste du köpa en kombibiljett som inkluderar sträckan Helsingborg–Helsingör. Ingen rabatt ges på biljetter köpta i Danmark eller Tyskland.

Enklast att köpa biljett i Helsingborg

Bokning är möjlig men sällan nödvändig på linjerna Helsingborg–Helsingör och Rödby–Puttgarden. På linjen Gedser–Rostock rekommenderas bokning under högsäsong.

Biljettköp i Helsingborg är enklast. Köp biljetten när du kör ombord. Visa giltigt medlemskort hos M Sverige. Giltighetstid (månad-år) framgår längst ned på medlemskortet.

Bokning och biljettköp på nätet ger bästa pris. Ange rabattkoden i fältet Kod. Klicka sedan på Uppdatera. Priset sänks först i slutet av bokningsproceduren. Fram till dess bokar du till ordinarie pris.

Observera att en bokad biljett endast gäller de datum biljetten är bokad för. Om du är osäker på datum för återresan ska du inte köpa en returbiljett på nätet. Köp i stället en obokad returbiljett i hamnen i Helsingborg. Den gäller alla dagar i tre månader. 

Bokning/biljettköp på telefon: Ange rabattkoden. Telefonbokningsavgift tillkommer. 

Information, bokning/biljettköp: www.forsea.se, tel 042-18 61 00