Swerust är en modern rostskyddskedja med certifierade rostskyddscentra som använder svenska metoder och svensktillverkade rostskyddsprodukter. Sprutscheman är obligatoriskt för alla Swerust stationer.

Erbjudande från Swerust, se texten nedan.

Vår behandling förlänger bilens liv!

Oavsett om du köpt din bil ny eller begagnad gäller det givetvis att behålla värdet så länge som möjligt. Det är inte bara bilens livslängd och andrahandsvärde som försämras när bilen börjar rosta. Även krocksäkerheten försämras! Visste du att lacken på taket är tre gånger så tjock som skyddet under din bil?
Där kommer vi in i bilden för att göra kraftfulla åtgärder mot rost.

Värd att vårda

Låt oss göra en rostskyddsbehandling när bilen är ny så förlänger du bilens livslängd med 10 år. Dessutom undviker du dyra framtida reparationer på t.ex. bromsrör, skärmkanter, trösklar etc.

Var rädd om både dig och bilen!

Vet du hur undersidan ser ut på din bil?

Det är inte lätt att veta vilka rostskyddsåtgärder som kan behövas på just din bil. Vi rekommenderar att du bokar tid för en rostskyddstest. Swerust verkstäderna är auktoriserade att utföra rostskyddsbesiktning.

Som medlem i M Sverige får du kostnadsfri kontroll av rosten på din bil samt 10 % rabatt på samtliga rostskyddsbehandlingar vid uppvisande av medlemskort.

Din närmaste station på www.swerust.se