På semestern slipper man helst oförutsedda utgifter. Försäkra husvagnen hos M Försäkring så kan du slappna av under din husvagnssemester.

Husvagn med förtält uppställd vid havet. Blå himmel och grön gräsmatta.

Samla försäkringarna och få ännu bättre pris

Vi erbjuder dig som är medlem i M Sverige husvagnsförsäkringar till mycket bra priser. Teckna bilförsäkringen hos oss så får du 10 % rabatt på alla hushållets försäkringar.

Ta kontakt med oss redan idag för ett prisförslag

Dina personuppgifter behandlas enligt GDPR:s regelverk. Genom att du bockar för checkboxen bekräftar du att du läst och förstått vår integritetspolicy.

Integritetspolicy


Halvförsäkring

I halvförsäkringen ingår både trafikförsäkring och delkasko – som innebär skydd mot stöld, brand, glas, ansvar och rättsskydd för din husvagn.

Helförsäkring

I helförsäkringen ingår trafikförsäkring, delkasko och vagnskadeförsäkring. Vagnskada ersätter yttre skador på din husvagn och viss vattenskada.

Semesteravbrott

Om både din dragbil och husvagn är försäkrade hos M försäkring omfattar husvagnsförsäkringen även rätt till avbrottsersättning vid påbörjad semesterresa. Skulle semestern behöva avbrytas på grund av en trasig husvagn ersätts du med skälig hyreskostnad för motsvarande husvagn, eller 500 kronor per dag.


Villkor husvagn

Sammanfattning villkor / för -och efterköpsinformation för husvagn
Fullständiga villkor för husvagn

Skadeanmälan

Brand/maskinskada
Singelolycka
Stöldskada

Övrigt

Autogiromedgivande


Tänk på att det är den faktiska ägaren till husvagnen som måste vara försäkringstagare för att försäkringen skall gälla.


För personlig service är du välkommen att kontakta:

M Försäkring kundservice:

M Sverige Försäkring AB
Box 23
844 21 Hammarstrand
Telefon: 077-440 60 61
E-post: m-forsakring@msverige.se

Organisationsnummer: 556555-1974