Teckna din husbilsförsäkring hos oss så får du ett bra skydd för både dig själv, din husbil och dina medtrafikanter. Samla dina försäkringar och spara pengar. Har du vår bilförsäkring så får du 10 % rabatt på hushållets alla olika försäkringar. Endast för våra medlemmar.

Husbil kör på väg i ett höstigt landskap. Berg i bakgrunden och en liten sjö i förgrunden.

Nu blir även vår husbilsförsäkring en årsförsäkring för dig som nytecknar eller själv väljer det nästa gång du ställer på husbilen. Det innebär att du slipper krångliga fakturor, samt att du behöver inte kontakta oss för av- och påställning. Din husbil har alltid fullt skydd året runt. Det räcker att du meddelar Transportstyrelsen när du ställer av eller på den.

Fördelar med vår husbilsförsäkring:

  • Ingen vagnskadesjälvrisk vid djurkollision, gäller även tamdjur.
  • Hos oss slipper du självrisk på trafikförsäkringen.
  • Om du måste byta vindrutan har du en fast självrisk.
  • Hos oss kan du försäkra husbilar som väger upp till 4 500 kilo.


Ta kontakt med oss redan idag för ett prisförslag

För vi ska kunna att undvika missbruk av formuläret så behöver du kryssa i recaptcha-fältet.
Dina personuppgifter behandlas enligt GDPR:s regelverk. Genom att du bockar för checkboxen bekräftar du att du läst och förstått vår integritetspolicy.

Integritetspolicy


Trafikförsäkring

En försäkring som täcker personskador i den egna husbilen samt skador som du orsakar på annans egendom. Denna försäkring är obligatorisk för svenskregistrerade husbilar i trafik.

Halvförsäkring

Här ingår trafikförsäkring och något som kallas för delkasko. Det innebär skydd mot stöld, brand, glas, räddning (bärgning) och rättskydd.

Helförsäkring

I helförsäkringen ingår trafikförsäkring, delkasko och vagnskadeförsäkring. Vagnskada ersätter yttre skador på din husbil om du krockar och du är vållande, kör på vilt eller råkar ut för skadegörelse. Nya husbilar har i vissa fall en treårig vagnskadegaranti från leverantören, då räcker det med att teckna en halvförsäkring.

Spårsändare

Om marknadsvärdet på din husbil överstiger 1.000.000 kronor måste den vara utrustad med en spårsändare för att kunna teckna försäkringen hos oss. Fördelar med spårsändaren är att det blir lättare att spåra din husbil vid en eventuell stöld, och om husbilen återfinns inom 30 dagar så har du ingen självrisk! Du kan enkelt köpa spårsändare via vår webbshop.


Villkor husbil

Fullständiga villkor för husbil
Sammanfattning villkor / för -och efterköpsinformation för husbil

Skadeanmälan

Anmäl skada direkt på webben här

Motorfordon
Brand/maskinskada
Singelolycka
Stöldskada

Övrigt

Autogiromedgivande


Tänk på att det är den faktiska ägaren till husbilen som även måste vara försäkringstagare för att försäkringen ska gälla

För personlig service är du välkommen att kontakta

M Försäkrings kundservice:

M Sverige Försäkring AB
Box 23
844 21 Hammarstrand
Telefon: 077-440 60 61
E-post: m-forsakring@msverige.se
Organisationsnummer: 556555-1974