Är du medlem i M Sverige får du en gratis väghjälp under ett år när du tecknar försäkring för personbil, husbil eller villa & hem. Om du redan har väghjälp får du istället ett presentkort på 200 kronor i vår webbutik.

  

M Väghjälp

Om bilen stannar och blir stående vid vägrenen är det tryggt att ha en expert som direkt rycker ut och ställer saker tillrätta. Därför finns M Väghjälp för dig som är medlem. Vi hjälper dygnet runt – 365 dagar om året! Du får starthjälp alternativt bärgning till verkstad. Vi står för självrisken på fordonets räddningsförsäkring upp till 2000 kr per gång vid två tillfällen under medlemsperioden. Gäller både i Sverige och i de flesta länder i Europa. Läs mer om M Väghjälp.

M Webbutik

I vår webbutik hittar du över 400 artiklar för bilresan, fritiden och hushållet till förmånliga medlemspriser. Presentkortet är giltigt i tre månader efter tecknandet av försäkringen. Besök M Webbutik.

 

Du vet väl att:

  • Du kan teckna bilförsäkringen hos oss och få 10 % rabatt på hushållets alla försäkringar.
  • Du kan betala din försäkring månadsvis med autogiro. Vi tar inte ut någon extra avgift för det.
  • Du får en neutral bedömning av vilken typ av skydd du behöver.
  • Du har en personlig försäkringsrådgivare hos oss.

 


Kontakta mig

För vi ska kunna att undvika missbruk av formuläret så behöver du kryssa i recaptcha-fältet.
Dina personuppgifter behandlas enligt GDPR:s regelverk. Genom att du bockar för checkboxen bekräftar du att du läst och förstått vår integritetspolicy.

 

Kontakta oss:

077-440 60 61 
m-forsakring@msverige.se

M Sverige Försäkring AB 
Box 23
844 21 Hammarstrand
Organisationsnummer: 556555-1974

Öppettider


Det här erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden.


Integritetspolicy

Verksamheten står under Finansinspektionens tillsyn. Därför finns vi upptagna på deras lista över godkända försäkringsförmedlare, information finns på hemsidan www.fi.se

Försäkringsgivare är Gjensidige Forsikring ASA, Norge, svensk filial.