Tidningen Motor innehåller biltester, intressanta och granskande reportage, konsumenttester, spännande artiklar om såväl resor som nya forskningsrön inom trafiksäkerhet, nya bränslen och fordonsutveckling.

Motor är tidningen för dig som tycker om att köra bil och är intresserad av resor, bilar, trafiksäkerhet och miljö.
Motor nr 4-5, 2019.

Som medlem har du möjlighet att läsa tidningen digitalt som PDF. Du kan även söka i tidigare nummer upp till åtta år tillbaka.

Digital publicering
Du kan även läsa Motor i digital version här på M Sveriges webb, detta innan tidningen hamnar i brevlådan hos medlemmarna. Alla nummer av tidningen är tillgängliga i ett sökbart arkiv. Du måste logga in som medlem för att kunna göra detta!

Nominerad omgörning
Tidningen Motor produceras sedan början av 2018 av företaget Content Innovation och leds av chefredaktör Erik Trulsson, som tidigare arbetat som testredaktör vid TT och som redaktör vid Auto Motor & Sport. Under 2018 lades stor kraft ner på att göra om Motor till en modernare tidning. Motor nominerades på grund av detta till "årets omgörning" vid Tidskriftsgalan.

Värdefull förmån
Bara värdet av tidningen Motor summerar till 552 kronor för ett år. Ordinarie medlemskap i M Sverige kostar 540 kronor/år. Med andra ord är det en bra affär att bli medlem!

Utgivningsplan 2019:

1 - vecka 5
2 - vecka 12
3 - vecka 20
4/5 dubbelnummer - vecka 24
6 - vecka 38
7 - vecka 42
8 - vecka 48


Vid adressändring och utebliven tidning:
Kontakta kundtjänst

Vill du slippa pappersåtervinningen?
Nu kan du välja bort den tryckta upplagan av tidningen genom välja det under Mina sidor som du hittar om du loggar in som medlem på hemsidan.
Då läser du istället tidningen digitalt på vår hemsida. Det som är bra med det är man slipper gå till pappersåtervinningen med tidningen. Dessutom kan man läsa tidningen cirka en vecka innan den kommer i brevlådan.

Vill man läsa papperstidningen igen kan man också göra det.