I M Sveriges App får du som medlem digitalt medlemskort, praktisk reseinformation när du är utomlands, reseplaneraren Cityflow för Stockholm, praktiska larmnummer och mycket mer.

För dig som medlem:

  • Digitalt medlemskort
  • Praktisk reseinformation när du är utomlands
  • Reseplanerare Cityflow för Stockholm
  • Praktiska larmnummer samlade - om olyckan är framme
  • Rabatter, tjänster och möjlighet att handla produkter billigt

För dig som inte är medlem fungerar appen, men med begränsad tillgång till information. Naturligtvis kan du bli medlem genom appen!

M App finns för iOS och Andoid

Appen fungerar på telefoner med iOS (iPhone) och Android. För Android krävs minst version 4 och iOS version 9. Ladda ner M app via App Store (iOS) eller Google Play (Android). Sök på ”Motormännen”, och leta upp ”M App” i sökresultatet.

Reseinformation utomlands utan roamingavgifter

Under "Tips för resan" finns allt du behöver veta innan och under bilsemestern i Europa: vägavgifter, biltåg, parkeringsregler, camping, däckdjup, specifika trafikregler med mera.

Reseplaneraren - för dig som bilpendlar i Stockholm

I Reseplaneraren anger du start och slut-destination och klickar på ”klar” så görs din sökning efter den mest effektiva vägen mellan två destinationer.

Medlemmar i M Sverige använder tjänsten gratis. Om du inte är medlem kan du köpa tjänsten separat för 19 kronor i månaden. Reseplaneraren CityFlow är en tjänst från Mindconnect. Texten i appen är ibland på engelska, men svenska tecken fungerar utan problem. Läs i detalj hur reseplaneraren fungerar på Cityflows webbplats.

Ditt digitala medlemskort i telefonen

Ingen risk att glömma ditt medlemskort när det finns i din mobiltelefon! Ladda ner ditt digitala medlemskort genom att ladda ner vår app, klicka sedan på ”Logga in” under menyn i övre vänstra hörnet i appen. Logga in med samma e-postadress och lösenord som du loggar in med på msverige.se.

Medlemskortet ”snurrar” för att andra inte ska kunna fuska

En ikon på medlemskortet rör sig för att andra ska veta att du visar upp M Sveriges digitala medlemskort och inte en förfalskad kopia. En säkerhet för att andra inte ska kunna fuska sig till rabatter.

Jag har glömt vilken e-postadress jag registrerat hos er

Logga in med ditt medlemsnummer och lösenord eller med Mobilt BankID.

På Mina Sidor kan du se din e-postadress.

Jag har inte registrerat min e-postadress

Fyll i formuläret så skickar vi inloggningsuppgifter när vi verifierat uppgifterna.

Varför hamnar jag på M Sveriges webbplats ibland?

Informationen i appen är kort och överskådlig. Men i appen finns också länkar till längre texter på vår webbplats och till andra källor på internet. Du kommer tillbaka till appen från webbplatsen genom att klicka på tillbaka-pilen.

Handla till medlemspris i webbshoppen

Du når webbshoppen via Appen, men måste logga in på nytt när du vill handla.

App Store

M App på Google Play