Slipp allt krångel med olika medlemskap inom familjen. Nu kan alla i ditt hushåll som fyllt 18 år dela på ett medlemskap, förutsatt att ni är bosatta på samma adress. Med M Familj kan ni ha upp till fem medlemmar kopplade till ett och samma medlemskap (ett huvudmedlemskap + fyra familjemedlemmar) och både du och dina familjemedlemmar får då tillgång till medlemskapets alla förmåner. M Familj kostar bara 780 kr per år (eller 65 kr i månaden om du väljer att betala med autogiro).

Ung tjej i bil som gör tummen upp.

Är du redan medlem och vill lägga till familjemedlemmar 

  • Logga in på Mina Sidor och uppgradera ditt medlemskap till ett familjemedlemskap. 
  • Fyll i alla personuppgifter för familjemedlemmarna du vill lägga till. (Obs! Familjemedlemmarna kan inte ha samma mailadress som huvudmedlemmen).
  • Ett mail med användarnamn och lösenord (för inloggning på webben) kommer att skickas till respektive familjemedlem.
  • Avgiften för familjemedlemskapet justeras vid nästkommande förnyelsetillfälle men samtliga familjemedlemmar får tillgång till medlemskapet omedelbart. 

Logga in på Mina sidor här

 

Är du ny medlem som vill teckna familjemedlemskap

  • Gå till ansökningsformuläret och välj "Familj" i fältet Medlemskap. 
  • Fyll i alla personuppgifter för huvudmedlemmen och de familjemedlemmar som ska ingå i medlemskapet. (Obs! Familjemedlemmarna kan inte ha samma mailadress som huvudmedlemmen).
  • Ett mail med användarnamn och lösenord (för inloggning på webben) kommer att skickas till respektive familjemedlem. 
  • Om du väljer att betala medlemskapet med kort skickas ett välkomstbrev med samtliga medlemskort till huvudmedlemmen. Om du istället väljer betalningsalternativ "avi via post" skickas först en avi på medlemsavgiften till huvudmedlemmen och därefter, vid betalning, skickas medlemskorten.  

Teckna familjemedlemskap här

Digitalt medlemskort

Du vet väl om att M Sverige har en app, M App, där ditt och dina familjemedlemmars digitala medlemskort finns. Ladda ner appen på din mobiltelefon så kan ni utnyttja alla medlemsförmåner på en gång.